Info & Overeenkomsten

  1. Alle Bestellingen en Privéfeesten, Events , Festivals worden enkel nog per mail aanvaard.. Ofwel geschreven en ondergetekend ten huize van Cliént of Organisatie of ten huize van GK Food Mobile. Er wordt altijd één contract opgemaakt en dient ondertekend te worden door beide partijen. Dit om misverstanden te vermijden en opgelopen ervaringen van in het verleden . ( discussie, wanbetalers enz….. ) Nadien dient er een voorschot gestort te worden gelijk aan 25 % van de totale som ( enkel voor prive feesten !! ) Voor Events en Festivals  is het volgens de overeenkomst met ons en de organisators.
  1. Alvorens aanvang van jullie feest, hebt u  ruim genoeg de tijd om op onze derdenrekening BE 57 0689 3654 5535   het resterende bedrag te storten . Wij ontvangen GEEN CASH  !!  Is alvorens aanvang van het feest de totale som NIET betaald en staat dit niet op onze derdenrekening dan wordt er door GK Food Mobile niet aangezet naar jullie feest en wordt het gezien als annulatie.
  1. U ontvangt dan ook de factuur als schadevergoeding gelijk aan 50 % van de totale verschuldigde som. Enkel na het ondertekenen van het contract, en het ons te bezorgen per mail of mee te geven aan Gino de dag van bespreking en ondertekening ervan, en het betalen van een voorschot ,  houden we de datum en de reservering van het feest voor U vrij, en is dit definitief. Bij annulering wordt er niets terugbetaald indien u al iets zou betaald hebben. ( wij hebben ook die datum voor u vrijgehouden en geen ander feest in de plaats kunnen boeken door deze datum )
  1. Aangezien wij deze datum voor u vrijgehouden hebben (en wij voor die datum geen andere reserveringen meer aannemen), is er bij annulatie 50 % schadevergoeding van de overeengekomen totale som door U verschuldigd en wordt de schadevergoeding dan ook aangerekend.
  1. Privé feesten , Traiteur en Catering enkel vanaf 30 Volwassenen, het is dan ook onnodig ons te contacteren voor mindere personen…
  1. Extra uren Van Gino & Geoffrey worden aan 30 euro / uur aangerekend en uren personeel wordt iddem aan 30 euro /uur berekend  (er wordt enkel door ons personeel meegebracht indien het nodig is).
  1. Eenmalige vaste kost van 80 euro is er ALTYD  !!  = Gas, verzekeringen, vergunningen, afruimen, klaar zetten, opkuissen,  inbegrepen .
  2. Verplaatsing ; binnen één straal van 15 km van startplaats Zwevegem.. boven de 15 km wordt er één toeslag aangerekend van 0,65 euro/km enkel de Heenreis aangerekend, alle prijzen zijn excl. BTW. Bijkomende uren meer dan 2 uren , worden aan 30 euro/per uur aangerekend voor GK food mobile .Wij moeten ons personeel ook inschrijven en betalen. 
  1. We blijven altijd de uren ter plaatse tot dat iedereen besteld is en voldoende gegeten heeft. We kijken niet op onze horloge naar 15 min, trouwens we komen ruim tijd genoeg ervoor vooraf toe bij de client om onze voorbereidingen of het voor bakken al en het klaarzetten van Foodtrucks en al of niet buffettafels, Tent , partytafels enz….
  1. Er wordt door de feestvierders zelf gezorgd dat ze in orde zijn met de STAD of de GEMEENTE wat betreft het plaatsen of het hinderen van het voetpad/ openbare plaats/ weg enz. Bij het plaatsen van onze Mobile op Privéterrein van de feestvierders; vervalt de toelating door gemeente of stad om er te mogen staan. Het is zo dat GK FOOD MOBILE met alle vergunningen in orde is .. enkele vb.; Brand en gekeurde toestellen door Vincotte jaarlijks gekeurd, Voedselinspectie FAVV, Verzekeringen, Brandveiligheidsfirma, Leurderskaarten aanwezig.
   Al onze prijzen zijn exclusief BTW. En worden aangerekend volgens tarief kassa of factuur  6 % ,12% , 21 %  .
  1. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal, etc.
  1. Facturen zijn te betalen op onze derdenrekening  of uitzondering voor het feest begint . Wij staan geen kredieten of afbetalingen meer toe !!! Bij niet betaling of problemen wordt het aan onze Raadsman Jan leysen – Vanbelle uit Kortrijk dit dossier overgemaakt met alle kosten en interesten , schadevergoedingen ten laste van de Cliént .
   Enkel de Rechtbank te Kortrijk is bevoegd bij eventuele klachten of discussie. Eventuele klachten dienen discreet aan ons onmiddellijk de dag zelve medegedeeld te worden bij de afrekening. Indien er niets van klacht gemeld wordt of aan de prijzen veranderd wordt of gewijzigd aan het contract wordt alles aanvaard door de cliént zoals het omschreven en uitgevoerd werd en is er geen discussie meer mogelijk . VB als je er 75 pers gevraagd hebt ga je er 75 pers betalen ook al komt er dan maar 3 personen naar u feest.
   Km vergoedingen worden enkel aangerekend als het buiten een straal van 15 km is. Deze worden aan 0,65/km aangerekend en enkel de Heenreis, de terugreis laten we vallen als extra service, en is GRATIS , en is de eerste 15 km van onze vertrekbasis woning te Zwevegem .
  1. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Bij het eten komt er 6% BTW bij, bij drank 21% BTW. Bediening is altyd 12 % , afhalen is 6% . Wij werken met één geregistreerde kassa ook al was dit niet nodig wij hebben die aangekocht voor ons gemak en om de klanten rapper te kunnen serveren en of te bedienen , en het ook onze boekhoudster wat makkelijker te maken. 
   Gebruik van gerief als bestek, servies en dergelijke is inbegrepen in onze prijzen. We werken met echt bestek en borden voor het eten . ( geen plastiek gedoe ) Voor dessert buffetten wordt het geleverd en door ons geplaatst en volgens overeenkomst met of zonder bediening ( mits opleg tarief uren ) het afruimen en opruimen van ons gerief, servieten, etenswaren gebeurd door GK Food Mobile na het eten. Niets wordt vuil achtergelaten en door ons het feest proper verlaten rond de Foodtrucks of plaats feest .
  1. Bij het verdwijnen door diefstal, vernietigen met opzet, of wat dan ook – dient dit door de feestvierders/ verantwoordelijken/ eigenaars volledig vergoed te worden of in dezelfde toestand zoals u het verkregen hebt terug te bezorgen  .
  1. Men kan altijd bij ons terecht ook voor het huren van Grote Tenten, Partytenten, Tuinmeubels, Tafels & Stoelen, Trampoline met veiligheidsnet, Partytafels, Buffettafels, Borden & Bestek, Glazen, Tassen, Plateau’s, Frigo’s en diepvriezers enz.
  2. Een staanplaats met vaste ondergrond van 7 meter wat betreft Camionette + frietmobile of trailer. Electr is gelijk in uw woning 220 V ( wij zorgen zelve voor verlengkabels) handig is het wel moest er al op de plaats die je voorziet  een verstekbak electr liggen.  
 1. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw Feest-Catering- Events – Festival (en wij werken enkel met goedgekeurde mobile’s en materiaal) Veiligheid boven alles.

Wij danken U voor het vertrouwen in ons.
Geoffrey & Gino en Team.