Info & Overeenkomsten

  1. Alle Bestellingen en Privéfeesten worden enkel nog na schriftelijke bevestiging per mail aanvaard.. Ofwel direct op contract geschreven en ondergetekend ten huize van Cliént of ten huize van GK Food Mobile. Er wordt altijd één contract opgemaakt en dient ondertekend te worden door beide partijen. Nadien dient er een voorschot gestort te worden gelijk aan 25 % van de totale som.
  1. Alvorens aanvang van het feest, hebt u nog ruim genoeg de tijd om op onze derdenrekening BE 54 0018 5247 6997  het resterende bedrag te storten of cash voor het feest de dag zelve af te rekenen. Is alvorens aanvang van het feest de totale som NIET betaald en staat dit niet op onze derdenrekening dan wordt er door GK Food Mobile niet aangezet naar jullie feest en wordt het gezien als annulatie.
  1. U ontvangt dan ook de factuur als schadevergoeding gelijk aan 50 % van de totale verschuldigde som. Enkel na het ondertekenen van het contract, en het ons te bezorgen per mail of mee te geven aan Gino de dag van bespreking en ondertekening ervan, en enkel na het ondertekenen van het contract houden we de datum en de reservering van het feest voor U vrij, en is dit definitief. Bij annulering wordt er niets terugbetaald indien u al iets zou betaald hebben. ( wij hebben ook die datum voor u vrijgehouden en geen ander feest in de plaats kunnen boeken door deze datum )
  1. Aangezien wij deze datum voor u vrijgehouden hebben (en wij voor die datum geen andere reserveringen meer aannemen), is er bij annulatie 50 % schadevergoeding van de overeengekomen totale som door U verschuldigd en wordt de schadevergoeding dan ook aangerekend.
  1. Privé feesten en Catering enkel vanaf 30 Volwassenen, het is dan ook onnodig ons te contacteren voor minder personen…
  1. Extra personeel wordt via interimkantoor Manpower Kortrijk en aangerekend aan 35 euro/ persoon en per uur (er wordt enkel door ons personeel meegebracht indien het nodig is).
  1. Eenmalige vaste kost van 80 euro is er ALTYD  !! = ons werk gedurende de uren op uw aangeduide locatie, Gas, verzekeringen, vergunningen, verplaatsing inbegrepen binnen één straal van 15 km van startplaats Zwevegem.. Boven de 15 km wordt er één toeslag aangerekend van 0,65 euro/km enkel de Heenreis bijgerekend, alle prijzen zijn excl. BTW. Bijkomende uren meer dan 2 uren , worden aan 35euro/per uur aangerekend per pers.
  1. We blijven altijd de uren ter plaatse min 2 uren tot dat iedereen voldoende gegeten heeft. We kijken niet op onze horloge naar 15 min, trouwens we komen ruim tijd genoeg ervoor ongeveer 2 uren vooraf toe bij de client om onze voorbereidingen of het voor bakken al en het klaarzetten van Foodtrucks en al of niet buffettafels, Tent , partytafels enz….
  1. Er wordt door de feestvierders zelf gezorgd dat ze in orde zijn met de STAD of de GEMEENTE wat betreft het plaatsen of het hinderen van het voetpad/ openbare plaats/ weg enz. Bij het plaatsen van onze Mobile op Privéterrein van de feestvierders; vervalt de toelating door gemeente of stad om er te mogen staan. Het is zo dat GK FOOD MOBILE met alle vergunningen in orde is .. enkele vb.; Brand en gekeurde toestellen door Vincotte jaarlijks gekeurd, Voedselinspectie FAVV, Verzekeringen, Brandveiligheidsfirma, Leurderskaarten aanwezig.
   Al onze prijzen zijn exclusief BTW. 
  1. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal, etc.
  1. Facturen zijn betaalbaar minimum 8 dagen na ontvangst. – en dit op onze derdenrekening. Wij staan geen kredieten of afbetalingen meer toe !!!
   Enkel de Rechtbank te Kortrijk is bevoegd bij eventuele klachten of discussie. Eventuele klachten dienen discreet aan ons onmiddellijk de dag zelve medegedeeld te worden bij de afrekening.
   Km vergoedingen worden enkel aangerekend als het buiten een straal van 15 km is. Deze worden aan 0,65/km aangerekend en enkel de Heenreis, de terugreis laten we vallen als extra service, en de eerste 15 km ook te rekenen van onze vertrekbasis woning Zwevegem ook .
  1. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Bij het eten komt er 6% BTW bij, bij drank 21% BTW. Zitplaatsen aan ons zelve hebben we niet, aan de foodtrucks en dit is door ons  bewust gekozen. Wij werken met één geregistreerde kassa ook al was dit niet nodig wij hebben die aangekocht voor ons gemak en om de klanten rapper te kunnen serveren, en het onze boekhoudster wat makkelijker te maken .
   Gebruik van Gerief als bestek, servies en dergelijke is inbegrepen in onze prijzen. We werken met echt bestek en borden ( Geen plastiek gedoe !! ) Alsook het afruimen en opruimen van ons gerief, servieten, etenswaren gebeurd door GK Food Mobile na het eten .
  1. Bij het verdwijnen door diefstal, vernietigen met opzet, of wat dan ook – dient dit door de feestvierders/ verantwoordelijken/ eigenaars volledig vergoed te worden of in dezelfde toestand zoals u het verkregen hebt terug te bezorgen  .
  1. Men kan altijd bij ons terecht ook voor het huren van Grote Tenten, Partytenten, Tuinmeubels, Tafels & Stoelen, Trampoline met veiligheidsnet, Partytafels, Buffettafels, Borden & Bestek, Glazen, Tassen, Plateau’s, Frigo’s en diepvriezers enz.
  2. Een staanplaats van 7 meter wat betreft Camionette + frietmobile of trailer. Electr is gelijk in uw woning 220 V ( wij zorgen zelve voor verlengkabels) handig is het wel moest er al op de plaats die je voorziet  een verstekbak electr liggen.  De mobile’s zelve zijn  500 cm lengte  X 200 breedte  x 300 hoog  Rijbewijs B < 750 kg zwarte kar en de frietmobile witte kar geremde , 1500 kg dubbele as  en rijbewijs BE. 
 1. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw Feest-Catering-Events (en wij werken enkel met goedgekeurd materiaal) Veiligheid boven alles.

Wij danken U voor het vertrouwen in ons.
Geoffrey & Gino en Team.